degustaties

Themadegustatie
Heeft u zin om op een ontspannende manier heerlijke wijnen te ontdekken, gezellig te tafelen en meer over Italië te weten te komen? Dan is dit voor u dé geschikte degustatie. Een gastronomisch diner wordt aangevuld met passende wijnen. Deze degustatie wordt telkens rond een bepaald thema georganiseerd.


Eindejaarsdegustatie
De eindejaarsperiode is de periode van leuke cadeautjes, gezellig feesten met familie en vrienden en zeker de culinaire hoogstandjes. Iedereen zet zijn beste beentje voor. En dan mogen de Italiaanse bubbels en kwaliteitswijnen zeker niet ontbreken. Enkele weken voor de feestdagen vindt onze eindejaarsdegustatie plaats, de ideale gelegenheid om de passende wijnen voor uw feestmenu te proeven. Een ruime keuze van witte, rode wijn, spumante en prosecco kan geproefd worden. De toegang is gratis.


Lentedegustatie
Lentekriebels... We hebben weer zin om volop buiten te vertoeven. We denken aan tuinparty's, een barbecue met vrienden. We willen weer volop van het leven genieten. En natuurlijk met de passende wijntjes... In het voorjaar organiseren we onze lentedegustatie. Een grote reeks aan witte, rode en rosé wijnen, spumante, prosecco kan geproefd worden. Maar ook enkele fijne oliën, onmisbaar voor elk zomers slaatje! De toegang is gratis.