Degustaties

Wijnworkshop

Tijdens onze wijnworkshops is het volop genieten! Een 8-tal wijnen worden geproefd, een heerlijk deel van die eindeloze diversiteit van Italië.
Verschillende thema's kunnen aanbod komen. Van leren wijnen proeven tot het bestuderen van één of meerdere regio's met hun eigen, typisch karakter.
Onze wijnworkshop 'vino & formaggio' blijft een topper! Onze selectie Italiaanse wijnen wordt smaakvol gebracht met de fijnste kazen, geleverd door Meesters-Kaasrijpers Callebaut-Vanhaver uit Oudenaarde.

Eindejaarsdegustatie

De eindejaarsperiode is de periode van leuke cadeautjes, gezellig feesten met familie en vrienden en zeker de culinaire hoogstandjes. Iedereen zet zijn beste beentje voor. En dan mogen de Italiaanse bubbels en kwaliteitswijnen zeker niet ontbreken. Enkele weken voor de feestdagen vindt onze eindejaarsdegustatie plaats, de ideale gelegenheid om de passende wijnen voor uw feestmenu te proeven. Een ruime keuze van witte, rode wijn, spumante en prosecco kan geproefd worden. De toegang is gratis.

 

 

Open flessendagen

Lentekriebels... We hebben weer zin om volop buiten te vertoeven. We denken aan tuinparty's, een barbecue met familie en vrienden. We willen weer volop van het leven genieten. En natuurlijk met de passende wijntjes... Proef de zon in je glas!
In het voorjaar organiseren we onze open flessendagen. Smaakvolle witte, rosé en rode wijnen alsook spumante en/of prosecco kunnen geproefd worden. Maar ook enkele fijne oliën, onmisbaar voor elk zomers slaatje! De toegang is gratis.