TI AMO ITALIA Scheurkalender 2022
bianconero / 05.12.2021

TI AMO ITALIA Scheurkalender

Italië en wijn...
Dat is voor mij genieten... een passie die nog elke dag groeit. Een passie die je levendig houdt, een passie die je elke dag doet verlangen, verlangen naar dat ongelofelijke land met een onuitputtelijke rijkdom...

Wil je ook genieten van la bella Italia? Dat kan met dé unieke 'TI AMO ITALIA' scheurkalender 2022! Elke dag wakker worden met een glimlach, dat doe je meteen bij het lezen van een interessant weetje over o.a. mode, toerisme, auto's, geschiedenis, een wijntip, een gastronomische lekkernij uit Italië... en dat 365 dagen lang! 
 

Deze unieke kalender is een initiatief van Taste-Italy en kwam tot stand door een groep enthousiaste ‘amici’ die hun passie voor Italië willen delen. Ook ik had de kans om mijn steentje bij te dragen en plaatste enkele leuke weetjes over diverse druivenrassen.

 

Wil je meer weten wat deze kalender zo uniek maakt? Lees het hier.

 

Via Bianconero kan je de kalender bestellen met een exclusieve ledenkorting. Je betaalt slechts 13 EUR i.p.v. 15 EUR. Bestel de kalender via deze link https://taste-italy.be/agenda/scheurkalender-2022-leden/ én gebruik in het veld “lidnummer” de code BIANCONERO.