Tips voor een geslaagd eindejaarsfeest!
bianconero / 06.12.2021

TIPS VOOR EEN GESLAAGD EINDEJAARSFEEST!

Ben je nog op zoek naar dé passende wijn voor jouw feestmenu? Of nog op zoek naar een culinair geschenkje?
Bekijk alvast de wijnen die we je voorstellen en geniet nog van de promo 11+1

Ook andere Italiaanse specialiteiten mogen tijdens de feestdagen niet ontbreken... zoals de panettone of pandoro met een glaasje prosecco rosato? Of ontbijten op zijn Italiaans, met de crema al pistacchio? Een heerlijk smeuige, zoete smeerpasta op basis van pistachenoten. Combineert schitterend met een croissant, cake, pandoro, boterham ... 
En niet te vergeten! De smaakvolle, ambachtelijk gemaakte pasta van Pastasciano, die gemaakt wordt op basis van een antieke graansoort (‘Senatore Cappelli’) die reeds bij de Romeinen gekend was. 

Nieuw in het assortiment zijn de olijfoliën van OLIO GUGLIELMI!
Op de feesttafel hoort zeker een fles olijfolie... De olio di Puglia IGP is het paradepaardje en het resultaat van jarenlange kwalitatieve olijfbouw. Een groene olijfolie met gouden tinten. Aroma’s van fris gras, artisjok en tomaat. Medium-intense smaak , met een typisch bittertje en kruidige toetsen. Pittig met een mooi evenwicht!
De ‘gouden’ fles doet jouw feesttafel extra schitteren!

Profiteer nu van de kennismakingsactie! Bij aankoop van de olio di Pugila IGP 500ml, een kruidenolie (tartufo, bergamotto, arancia of peperoncino 100ml) en een pak heerlijke pasta van Pastasciano, dan krijg je een flesje Le Monocultivar olijfolie 100ml gratis
Tip! Geef jouw genodigden een kleine attentie en decoreer elk bord op de feesttafel met een flesje Le Monocultivar 100ml. Wedden dat je scoort?

Bestellen? Je kan jouw bestelling doormailen naar info@bianconero.be of via een belletje op 0473/556738.

Bekijk hier onze tips!

Wil je meer weten over de panettone? Of het verhaal achter Pastasciano? Surf dan naar Cosiddetto, tekst en uitleg van Carl en Franka!