Sassicaia 2018 - Guidalberto 2019
bianconero / 27.01.2021

Voorverkoop Sassicaia 2018 - Guidalberto 2019


De Sassicaia is al meer dan een halve eeuw een iconische wijn die tot de wereldtop behoort, maar de uitzonderlijke kwaliteit van de laatste jaargangen en de daarbij horende media-aandacht zorgden voor een enorm stijgende vraag. 

Zoals vorig jaar, geeft u uw gewenste aantal op en we contacteren u nadien om te kijken wat mogelijk is, in functie van uw vraag. Gelieve er rekening mee te houden dat de Sassicaia aangeboden wordt in verhouding tot de bestelde hoeveelheden (in waarde) Le Difese en Guidalberto.

SASSICAIA 2018 wordt de 50ste gecommercialiseerde Sassicaia. De producent zelf omschrijft 2018 als een mix van twee uitzonderlijke goede jaargangen, nl. 2013 en 2016.

Sassicaia 2018 is een superelegante wijn waar we de gekende verfijning en finesse, al jaren het handelsmerk van dit huis, duidelijk in terugvinden. Het belooft een jaargang te worden met veel persoonlijkheid, die alles heeft om in het rijtje van de 'grote' Sassicaia's komen te staan.

Ook de vraag naar Guidalberto stijgt jaar na jaar. Terecht, want wie de vorige jaargangen van Guidalberto heeft gedronken, kan beamen dat deze wijn prijs/kwaliteit een koopje is. De Guidalberto 2019 zeker! Opnieuw een goed jaar in Bolgheri en de wijn heeft alles om te schitteren. Reeds toegankelijk om jong te drinken, maar met minstens 15 jaar bewaarpotentieel.

De basiswijn Le Difese 2019, mag eigenlijk niet als 'basis' omschreven worden want hij wordt met evenveel zorg gemaakt als de andere wijnen. Hier primeert het 'instant' drinkplezier, zonder te moeten inboeten aan kwaliteit. Perfect om jong te drinken dus, maar u kan hier ook nog minstens 5 jaar van genieten.

De intekenperiode van de voorverkoop van de Sassicaia 2018 is gestart en loopt nog tot 25/02/2021. Mis deze kans zeker niet!

Verkoopsvoorwaarden
De intekenperiode loopt tot en met 25/02/2021. De bestellingen "in voorverkoop" zullen na 25/02/2021 niet meer aanvaard worden.
De voorverkoopkorting bedraagt 15% op de normale verkoopprijs.
De bestelformulieren 'in voorverkoop' moeten, om geldig te zijn, volledig ingevuld en getekend teruggestuurd worden (per mail of per post).
Onze goedkeuring en uw betaling gelden als definitieve bestelling.
Na de betaling ontvangt u een factuur, de levering vindt plaats in de loop van de zomer (vanaf augustus) van 2021.
Er kan enkel per volle/gesloten verpakking ingetekend worden. 
Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt! Wacht dus niet met betalen tot het einde van de intekenperiode!

Liefhebbers kunnen  rechtstreeks doorklikken naar de bestelbon

Met heerlijke wijngroeten,

Siglinde