Feudi di San Gregorio - Promo 11+1
bianconero / 06.04.2022

Wijndomein in de kijker - Feudi di San Gregorio - Promo 11+1

Dankzij de fantastische serie l'Amica Geniale (My Brilliant Friend) staat Napels opnieuw in de schijnwerpers. En terecht!
Een fascinerende stad met een rijk historisch verleden en omringd door een prachtige natuur...

Op een uurtje rijden van Napels, in de buurt van Avellino, bevindt zich een schitterend wijndomein en dat zetten we graag voor jou even in de kijker:
FEUDI DI SAN GREGORIO.

Feudi di San Gregorio bevindt zich in het hart van Campanië, in de buurt van Avellino. Een jong wijndomein, dat pas opgericht werd in 1986, waar men elke autochtone druif optimaal tot zijn recht laat komen door maximale aandacht te besteden aan de wijngaarden en de modernste vinificatietechnieken.  Het gamma wijnen is bijzonder uitgebreid en bevat alles wat je als wijnliefhebber verlangt. Elke wijn is bovendien een toonbeeld van balans en perfectie. We pikten er voor deze promo volgende twee toppers uit:
 

PROMO 11+1 (6 wit + 6 rood is mogelijk)
De promo is geldig van 06/04/22 tot 20/04/22

Feudi di San Gregorio - Pietracalda -  Fiano di Avellino 2020 75cl
100% Fiano di Avellino € 16,99/incl.BTW - RP 92 - JS 91

De intensgele Fiano di Avellino ‘Pietracalda’ knalt uit je glas met witte bloemen en wit steenfruit (perzik). Zalvende fruitige smaak waarin ook de mineraliteit van de vulkanische bodem komt piepen. Het perfecte plaatje wordt afgerond door de lange, sappige afdronk. Perfect bij terrines, schaaldieren, (gegrilde) vis en wit vlees.

Feudi di San Gregorio  - Aglianico dal Re 2017 75cl
100% Aglianico € 16,99/incl.BTW - WE 92

Aglianico Dal Re heeft een heldere robijnrode kleur. De neus opent met intense aroma’s van zwarte kersen en frambozen, verrijkt met toetsen van zoethout en zoete specerijen. In de mond is hij zacht en evenwichtig, met fluweelzachte tannines in combinatie met een aangenaam aanhoudende en aromatische afdronk. Overheerlijk bij een minestrone, geroosterd vlees en een pastaschotel. 

Bestellen kan via info@bianconero.be of op het nummer 0473/556738.
Van zodra we jouw bestelling ontvangen, sturen we je een ontvangstbevestiging.

Salute en geniet!

l'Amica Geniale